Doorgaan naar hoofdcontent

Schoolreis groep 7

Groep 7 is op schoolreis geweest naar Duinrell. We waren in veel achtbanen geweest.              We begonnen met de aqua shute het is een soort water glijbaan met plankje. Toen in de Splash met open dak (we werden zeik nat). Daarna gingen we lekker uitwaaien in de kikkerachtbaan maar, we waren nog nat dus gingen we het in de dragonfly proberen met wel succes we waren zo goed als droog maar nog niet echt helemaal droog. Dus gingen we in de Falcon. En toen waren we echt droog. Maar na het volgende sommige toch niet we mochten kiezen. Dus sommige gingen in de dragonfly en sommige in de Falcon. Maar ook waren er een paar die waren net droog en gingen in de Splash dus konden we weer opnieuw beginnen en dat deden we ook. Toen hadden we het daar gezien dus gingen we naar de rodelbaan iedereen ging in de rij staan maar, Casper was te klein dus kon hij er niet in. Maar de anderen wel. Dat vond hij niet leuk dus hij mocht het volgende kiezen. De matjes glijbaan het heet officieel Niagara Superroetsj. Toen gingen we weer wat extremers  we mochten weer kiezen sommige kozen de dragonfly of de Splash of de Mad  Mill. Toen was het al laat.  We gingen nog naar de aqua shute en naar de botsauto's. En toen gingen we weer naar de bus en weer richting De Tweeklank.


gemaakt met hulp van tigo!

 
 
 

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rekenen met pepernoten

In de aanloop naar het Sinterklaasfeest heeft groep 8 gerekend met pepernoten. Drie zakken van 500 gram werden hiervoor aangerukt. De kinderen onderzochten de ingrediënten van de pepernoten. Wist je dat er in één zak pepernoten zo'n 330 pepernoten zouden moeten zitten? De kinderen hebben gecontroleerd of dit klopte, of dat Bolletje ons oplichtte. Gelukkig zaten er genoeg pepernoten in de zakken. Behalve het berekenen van koolhydraten, vetten en suikers in 1 kg pepernoten, 500 gram pepernoten en 25 kilo pepernoten, hebben de kinderen ook met breuken gerekend en zelf enkele sommen getekend aan de hand van breuken.

tijds cabsule Quinten

Lieve kleinkinderen,   Ik ga iets vertellen over mijn dagelijks leven van toen maar ook anderen dingen.                        Opgroeien deed ik met me ouders,zusjes,oma,neefjes,nichtjes,ooms en tantes. Vroeger ging ik met de auto naar school dat was in groep 5 en 6 maar toen ik in groep 7 en 8 zat met de fiets. Bij ons in de klas hadden we bronnenboeken,werkschriften en laptops.                                                                 Geschiedenis was heel interessant want dat ging over de tweede wereldoorlog en we keken filmpjes op het  digibord. Bijvoorbeeld filmpjes van 13 in de oorlog. Een digibord is een bord dat door een laptop bestuurd wordt. Maar het belangrijkste was huiswerk maken maar dat vond ik ook leuk. En mijn idool was  voetballer Sebastian Haller hij maakte heel veel goals.                               Hij bracht FC Utrecht ver in de competitie en hij is topscorer van de eredivisie geweest. Ik vind vissen,fitness en voetballen leuk dus dat zijn

Bezoek Cals Nieuwegein en Cals IJsselstein

Deze week is groep 8 op maandag naar Cals Nieuwegein op de fiets geweest tot de eerste pauze. Dinsdag is groep 7 en 8 naar Cals Ijsselstein geweest. Doordat we dinsdag naar Cals Ijsselstein zijn geweest konden we helaas niet gymmen, maar we hebben wel gegymd bij Cals Ijsselstein. En de rest van d dagen is het gewoon normaal geweest, behalve vrijdag hadden we een leuke quiz gedaan voor woordenschat.