Doorgaan naar hoofdcontent

Het is 2016. Iedere ochtend als ik wakker wordt dan zie ik mijn moeder, percy(de vriend van mijn moeder) en mijn hond genaamd Djee. Als ik Djee heb uitgelaten dan ga ik naar school. Iedere dag op de fiets, maar maandag brengt mama mij. op school hebben we de vakken rekenen, taal, spelling, aardrijkskunde, geschiedenis en biologie van de meester en juf. Na school op maandag ga ik paardrijden. Op de andere dagen ga ik naar huis. Als ik thuis ben dan ga ik televisie kijken, Djee uitlaten, een beetje survivallen, gamen, spelletjes spelen, tennissen, met percy stoeien, met mijn broers spelen en huiswerk. Mijn grootste idool is Anky van Gunsven. Ze is mijn grootste idool omdat ik een hele grote paardenfan ben. Ik vind fotograferen ook heel leuk dus soms dan fotografeer ik dieren. Ik verwacht dat er in de toekomst snellere auto´s zijn, grotere huizen en medicijnenen tegen erge ziektes dat de patiënten gewoon kunnen genezen. Nu ga ik een paar links geven van mijn favoriete muziekjes https://www.youtube.com/watch?v=nYh-n7EOtMA en https://www.youtube.com/watch?v=ru0K8uYEZWw.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Rekenen met pepernoten

In de aanloop naar het Sinterklaasfeest heeft groep 8 gerekend met pepernoten. Drie zakken van 500 gram werden hiervoor aangerukt. De kinderen onderzochten de ingrediënten van de pepernoten. Wist je dat er in één zak pepernoten zo'n 330 pepernoten zouden moeten zitten? De kinderen hebben gecontroleerd of dit klopte, of dat Bolletje ons oplichtte. Gelukkig zaten er genoeg pepernoten in de zakken. Behalve het berekenen van koolhydraten, vetten en suikers in 1 kg pepernoten, 500 gram pepernoten en 25 kilo pepernoten, hebben de kinderen ook met breuken gerekend en zelf enkele sommen getekend aan de hand van breuken.

tijds cabsule Quinten

Lieve kleinkinderen,   Ik ga iets vertellen over mijn dagelijks leven van toen maar ook anderen dingen.                        Opgroeien deed ik met me ouders,zusjes,oma,neefjes,nichtjes,ooms en tantes. Vroeger ging ik met de auto naar school dat was in groep 5 en 6 maar toen ik in groep 7 en 8 zat met de fiets. Bij ons in de klas hadden we bronnenboeken,werkschriften en laptops.                                                                 Geschiedenis was heel interessant want dat ging over de tweede wereldoorlog en we keken filmpjes op het  digibord. Bijvoorbeeld filmpjes van 13 in de oorlog. Een digibord is een bord dat door een laptop bestuurd wordt. Maar het belangrijkste was huiswerk maken maar dat vond ik ook leuk. En mijn idool was  voetballer Sebastian Haller hij maakte heel veel goals.                               Hij bracht FC Utrecht ver in de competitie en hij is topscorer van de eredivisie geweest. Ik vind vissen,fitness en voetballen leuk dus dat zijn

Bezoek Cals Nieuwegein en Cals IJsselstein

Deze week is groep 8 op maandag naar Cals Nieuwegein op de fiets geweest tot de eerste pauze. Dinsdag is groep 7 en 8 naar Cals Ijsselstein geweest. Doordat we dinsdag naar Cals Ijsselstein zijn geweest konden we helaas niet gymmen, maar we hebben wel gegymd bij Cals Ijsselstein. En de rest van d dagen is het gewoon normaal geweest, behalve vrijdag hadden we een leuke quiz gedaan voor woordenschat.